Training Dresseren van gerechten

dresseren_large

Uit onderzoek is gebleken dat ouderen vaak kampen met ondergewicht. Dat is een groot probleem, zo vinden wij van Obers Cre-Eet, want juist de senioren hebben belang bij een goede maaltijd. Daarom bieden wij trainingen aan waarin medewerkers uit de zorgsector leren om maaltijden op een aantrekkelijke wijze te serveren. Het is een feit dat senioren meer eten als een gerecht smakelijk oogt!

Variatie

Tijdens de training ‘dresseren van gerechten’ leren uw medewerkers van kleinschalig wonen, voedingsdienst en restaurants, het belang van kleuren en garnering. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan verschillende smaakcombinaties, diversiteit en het aanbrengen van variatie in de gerechten. Deze praktijkgerichte training wordt ondersteund door een creativiteitsspel, waarbij al deze facetten aan de orde komen.

Training op maat

Door onze betrokkenheid en persoonlijke aanpak heeft Obers Cre-Eet door de jaren heen een sterke reputatie opgebouwd in de zorgsector. Heeft uw organisatie behoefte aan trainingen op maat? Wij stemmen onze training ‘dresseren van gerechten’ graag af op de wensen van uw organisatie en bieden ‘coaching on the job’ aan.