Training gastvrijheid

gastvrijheid_large

In de zorgsector ligt de nadruk steeds vaker op gastvrijheid & hospitality. Heel vreemd is dat niet, want een thuisgevoel is absoluut noodzakelijk om de relatie met bewoners te onderhouden en te verbeteren. Maar hoe ben je nu een goede gastheer of gastvrouw?

Technieken

Cre-Eet geeft de training gastvrijheid om de gastbeleving te verbeteren en te verdiepen. Hierbij staan de begrippen aandacht, samenwerking, interesse en betrokkenheid centraal. Cursisten krijgen door middel van voorbeelden uit de praktijk een verscheidenheid aan technieken aangeleerd. Hiermee leren medewerkers en vrijwilligers beter inspelen op de behoeftes en wensen van de bewoners.

Training gastvrijheid op maat

Wij hebben ons in de afgelopen jaren toegelegd op het integreren van een huiselijke sfeer in horecagelegenheden binnen de zorgsector. We onderscheiden ons door middel van flexibiliteit en een persoonlijke aanpak. Bestaat er behoefte aan trainingen op maat? Wij bieden graag de mogelijkheid om cursussen aan te passen aan uw wensen. Meld u nu aan, en doe een beroep op onze deskundigheid!