VOEDSELVEILIGHEID IN DE PRAKTIJK (HACCP)

Wie met voeding bezig is, heeft een belangrijke sleutel in handen als het gaat om het welzijn van cliënten. Elke medewerker moet zijn steentje bijdragen om te zorgen voor veilig voedsel.

Technieken

haccpAls team werk je samen, bespreek je de noodzakelijke punten, volg je zo nauwgezet mogelijk de procedures. Maar hoe staat het binnen het team met de collegialiteit en de samenwerking? In deze training richten wij ons op het wezen van teamwork en op de regels van HACCP, die een belangrijke rol spelen als het gaat om voedselveiligheid. Door een evenwichtige combinatie van theorie en praktijkoefeningen, proberen we nieuwe kennis zoveel mogelijk op de praktijk te laten aansluiten. De training zal worden gegeven in een quiz vorm. De reden dat wij hiervoor kiezen is dat dit een makkelijke en prettige leermethode is en onze ervaring is dat deze quiz methode erg enthousiast wordt ontvangen.

Persoonlijke aanpak

In samenwerking met Driessen Hygiëne Totaal verzorgen wij Audits en trainingen voor onder andere zorginstellingen en horecabedrijven waar eet- en drinkwaren bereid, verwerkt, vervoerd of behandeld worden. Deze behoren volgens de Warenwetregeling ‘Hygiëne van levensmiddelen’ de productiewijze zo te beheersen dat zij de veiligheid van hun producten kunnen garanderen. Het doel hiervan is ernaar te streven gezondheidsbedreigingen te voorkomen.

Door onze samenwerking kunnen wij u een uitgebreid pakket aanbieden, zoals het uitvoeren van Audits, trainingen, e-learning pakket en een microbiologisch onderzoek. Wij informeren u hier graag over!