Wie zijn wij

Obers Cre-Eet is opgericht door Letty Brands-Obers. Zij werkte jarenlang in de zorg en in de horeca. Door deze combinatie zag ze hoe belangrijk het is om goed in te spelen op de wensen en behoeften van bewoners en gasten van instellingen. Haar passie om het hen naar de zin te maken, haar visie op gastvrijheid en haar expertise wilde zij graag delen
met anderen. En met succes! Inmiddels hebben al ruim 1.000 medewerkers en vrijwilligers met goed resultaat een training gevolgd bij Obers Cre-Eet.

Visie

Wij vinden het belangrijk dat bewoners en gasten tevreden zijn. Dat ze genieten. Dat is onze drijfveer. Het sleutelwoord voor die lach op hun gezicht is ‘aandacht’. Een luisterend oor, een mooi gedekte tafel, een heerlijk bereide maaltijd en goede communicatie. De achterliggende gedachte is de Deense werkwijze reablement, waarbij je iemand helpt om voor zichzelf te zorgen. Dat brengt levensvreugde. En wat is er mooier dan te ontdekken waar iemand energie van krijgt en gelukkig van wordt?

Onze aanpak

Wij trainen teams binnen de zorg en zijn gespecialiseerd in het trainen van medewerkers en vrijwilligers. Een belangrijke groep in elke woon- en zorginstelling. Al onze trainers hebben hun eigen expertise. De specifieke situatie van uw organisatie en het team is steeds hun uitgangspunt. Ze kijken goed naar wat er gebeurt en spelen daarop in. Zo kunnen uw medewerkers de nieuw geleerde vaardigheden meteen toepassen op de werkvloer.

Uw wensen centraal

We nemen graag de tijd voor u en luisteren aandachtig naar uw doelstelling en verwachtingen. We denken met u mee en adviseren. Zo ontwikkelen we met elkaar een training op maat. Er is veel mogelijk en goede service is voor ons belangrijk. Wij streven altijd naar perfectie.